onsdag kväll

sitter här hemma och har tråkigt, är jättepigg så kan inte sova heller :p
var iallafall inne på Noomis slutproduktion och säger bara damn va dom är duktigt på att dansa, jag satt nästan och gapade :O jag vart helt förtrollad! xD roligt att träffa Noomi också det var längesen men så fort vi träffas känns det som om det var igår, som vanligt fick vi ett av våra skrattutbrott som var väldigt vanliga på den tiden vi umgicks som mest! xD haha! nej nu tror jag att det är dags att lägga sig i sängen och kolla på en film :) hejdå!




jag saknar dig Noomi...

helvetes onsdagen...

Jag klarade det! Veckan jobbigaste dag klarade jag... Prov imorse i filosofi sedan inlämning av en stor uppsats och en stor redovisning på den :O men nu är jag klar och efter imorgon är det jobbiga slut, sen är det LOV! xD
Ikväll ska jag åka till Sthlm för att kolla på Noomis slutproduktion med Sara och Natta, har inte träffat dom på en evighet så det ska bli jätteroligt! :) fast som vanligt måste jag plugga nu och jag ska klara morgondagen tyvärr :/ men jag skriver mer ikväll hejdå!


skolan

just nu sitter jag på samhällslektion med eivi och jag är så irriterad, nu har vi fått ännu en uppsats att skrva och hon kan inte ens förklara ordentligt hur man ska skriva den så jag kommer aldrig komma igång eftersom jag inte förstår! åhh är så arg! men men jag får väl göra det bästa av situationen och det är nästan omöjligt! måste kila, hejdå!


söndag

ja vad kan jag säga, fotboll hela dagen idag också jippie! :) började halv nio då jag, pernilla och nerri åkte till Rimbo för att kolla på slutspelet från första matchen, då vi såg våra moståndare spela... Första matchen var 11.20 mot Vendelseö som vi vann, andra mot Åkersberga som vi också vann, sen var det dags för semifinal som vi tyvärr förlorade. Men vi fick spela om tredjepris mot Roslagsbro som vi vann med 4-2 WOHO xD kom till och med därifrån med en medajl :o
nu har jag precis kommit hem från ett barnkalas och är helt proppmätt efter mat och fika, ska försöka plugga nu men jag kommer nog somna på en gång, hihi! :) ska kila men jag skriver nog lite imorgon, hejdå!

alla hjärtans dag

min dag började redan vid halv sju då jag skulle upp för att äta frukost och packa väskan, sen bar det av till Rimbo för att spela turnering xD vi vann våran grupp och ska spela slutspel imorgon, WOHO!
Skulle egentligen ha träffat Nerrie ikväll för att kolla på en skräkis men jag fick inte tag på den så vi ska ta det en annan dag :) nej nu ska jag gå ner och kolla på en film eller kanske melodifestivalen :p hejdå!


torsdag den 12 feb

inte så jobbig skoldag idag faktiskt, hade fyra lektioner sen var det hemgång :)
när jag kom hem la jag mig i soffan och bara tog det lugnt och skrev klart en sak, det är så himla mycket i skolan nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till :O men jag vet iallafall att vi åker till Rom om 37 dagar, WOHO! och innan det är det kryssning och så :) sen är det dags för alla skivor och sen studenten xD
Sen på kvällen var det dags för träning, som inte gick så bra som jag hade hoppats men det var roligt! :)
Nu sitter jag och kollar på filmen "Ett perfekt mord" med Michael Douglas, Gwyneth Paltrow och Viggo Mortensen, det är riktigt bra! ett filmtips till dom som vill se...
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på filmen, vi hörs imorgon; hejdå!

En bild som får mig att bli glad, det är nog bara för att alla ser så glada ut :)


onsdag den 11 feb

Först och främst vill jag säga grattis till Nerrie som fyller 20 år idag, GRATTIS! :)

Matchen igår gick väl helt okej, iallafall för laget men för mig gick det sämst, resultatet blev lika och vi spelade okej, men det kunde ha varit bättre om jag säger så :)
Just nu sitter jag i biblioteket i skolan och har precis skrivit en prov om EU och FN i samhälle, det gick inte bra alls! men men om det gick så dåligt att jag måste göra om det så får jag väl göra det, men vi hoppas på att det gick bra! :) Om en kvart har jag engelska C i ca tre timmar, inte precis något jag ser fram emot men jag måste gå...
Ikväll är det spinning runt sju sen ska jag hem och bara lägga mig och dö framför tvn, för tillfället är jag helt slut, jag orkar ingenting och det var något som syntes på matchen igår, hihi (a)
nej nu måste jag kila, men jag skriver något litet ikväll, hejdå!

nu är jag här igen...

hej allihopa och förlåt för dålig uppdatering, kände bara att jag behövde ta en paus från bloggen men nu är jag tillbaka! :)
skolan idag var bara helt sämst, det var dags för dagen då alla treor skulle redovisa sina projektarbeten och vi satt i ljusgården från ca halv nio till ett... booring!
Kollade runt lite på allas och fastnade vid Toria och Andreas, de sålde armband, halsband och örhängen som de själva gjort, hur fina som helst! :D Jag kom därifrån med två stycken xD WOHO!
Så kolla in deras hemsida frostsmycken :)
nu måste jag plugga innan jag ska iväg på match, men jag skriver lite om resultatet när jag kommer hem, hejdå!

RSS 2.0