Nu vare måndag igen

Sarah nästa gång du är och kollar lovar jag dig en vinst, hihi (a)
först vill jag säga lite kort om helgen som vart, i fredags var vi hemma hos Janina och åt lite middag med en massa mys och tjejsnack :) efter en god middag flyttade vi oss till sofforna, lata som vi är, med en massa vindruvor och chips :) satt där resten av kvällen och njöt av en massa tjejsnack, det behövdes kan jag säga! (a)
I lördags var det dags för seriepremiär mot Bajen och jag kan säga att jag var nervös, riktigt nervös, kunde knappt prata innan matchen och var helt i min egen värld! tyvärr torskade vi med 0-5 men vi kämpade flitigt! på kvällen tog jag mig ut till sara för mys med SaraS och en bra film och det viktigaste; cola till! :D tog mig hem runt tolv snåret! tack för en mysig kväll tjejer!
i söndags tog jag mig upp vid 8 för att sedan åka och jobba vid 9, dagen gick bra och ganska fort! fick sluta tidigare också 4 istället för 6, skönt! drog hem, duschade, fixade håret, packade mina kläder och drog till sara! vi började föra och gjorde oss iordning för att sedan ta halv 11 tåget mot stan och Noomis skiva :D kan säga att jag hade grymt roligt! :)

Puss på er

dagen ganska kort

kom till skolan runt 8 träffade alla i klassen, som var sjukt sega idag, inklusive jag :) gick till en tråkig dubbeltimme med naturkunskap där vi kollade på en jätteäcklig film om matsmältningen, usch! Dom höll på att dra ut tarmarna och massa skit, hur äckligt som helst! :p Sedan var det dags för lunch och vi fick någon typ tacos röra med nachos, jättegott! Satte oss sen i den alldeles UNDERBARA solen, jättevarmt och skönt! :)
Efter det var det dags för dagens helvetes lektion med Eivi, där vi fick reda på uppsatserna och jag kan ju säga att hon hade inte lite att klaga på, det var varanann sak det var fel på. Resten av klassen hade det likadant och detta skulle vara en ministudie men min uppsats slutade på 20 sidor och då hade jag tydligen inte fått med allt heller! tycker absolut inte om henne...
Kvällens planer: Middag hos Janina för att fira Ida som fyllde 19 igår (grattis igen xD) Det vankas vin, snacks och grekisk mat, mys mys :)

Imorgon är det seriepremiär brudar, tagga tagga! xD

PUSS

RSS 2.0